Kullat e gjykatës së kontesë Grant me tulla të kuqe, lartësohen mbi sheshin kryesor të Lancasterit. Njerëzit shpenzojnë para dhe kohë në butikë, argjendari, farmaci dhe restorante.

Politika përçan qytetin e vogël të Wisconsinit