Mbylle ►

241,132,266

Raste të konfirmuara

4,905,455

Të vdekur

Përhapja e COVID-19

Një virus i ri, që përhapet me shpejtësi dhe vdekjeprurës, i zbuluar për herë të parë në provincën Hubei në Kinë, ka prekur qindra mijëra njerëz në mbarë botën

ShtetiTë konfirmuarRaste të rejaTë vdekur