“Kam lindur tek ajo shtëpia atje,” thotë Marion Eden, duke treguar nga një ndërtesë me tulla të kuqe. Ajo është 79 vjeçe dhe është marrë me ferma gjithë jetën.

Të vjetrit qëndrojnë, të rinjtë largohen