Ron Gruenhagen, një fermer nga Muscatine, Iowa, thotë se fermerët amerikanë varen shumë nga tregjet e huaja. “Po të mos ishte për këto tregje, do të ishim mbytur në gru dhe sojë e ndoshta nuk do të dinim ku ta çonim”, thotë ai.

Fermerët e Iowas varen nga tregjet ndërkombëtare

Washingtoni krijon rregullatorë, por shumë prej konsumatorëve të tyre janë në Kinë.